Duurzaam advies

Duurzaam is voor ons: de wereld mooier achterlaten dan we hem hebben aangetroffen. Wij kijken verder dan de aanbevelingen vanuit energielabels. We geven advies, begeleiding en hulp bij het verduurzamen van uw organisatie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verduurzaming van publieke gebouwen. Wij helpen overheden, maatschappelijke organisaties en kantoren omde juiste keuzes te maken op weg naar een betere toekomst.

Uw pand, ons oordeel. Dat vraagt afstemming. Wij adviseren en stimuleren duurzaamheid, een fijne samenwerking maakt alles makkelijker. Ons doel is om duurzaamheid te stimuleren. Daarom hebben wij een onvoorwaardelijke focus op een fijne samenwerking. We nodigen u van harte uit om te ontdekken hoe we daar invulling aan geven. In ons advies kijken we altijd naar 'quick wins', naar natuurlijke momenten, bijvoorbeeld in een onderhoudsplan. En naar de (politieke) realiteit: wat is de druk en wat zijn de beperkingen vanuit de (politieke) omgeving.

Duurzaam is geen status, duurzaam is een beweging. Voor ons geldt dat de juiste richting belangrijker is dan de grootste snelheid.